Zelfstandige ondernemende meid zoekt buddy

      Reacties uitgeschakeld voor Zelfstandige ondernemende meid zoekt buddy

Mijn leven bestaat uit werken, sporten en slapen. Maar sporten staat met stip op nummer 1! 3 maal in de week ga ik naar de sportschool om lekker los te gaan. Slapen kan wel als ik dood ben. Maar als ik na 8 uur werken, 1,5 uur sporten en een warme douche op de bank plof ben ik zo in dromenland… Ik ben een zelfstandige ondernemende en ook sportieve meid. Ben zeker niet op mijn mondje gevallen en dat merken ze op mijn werk ook. Vaak dat ze met me willen afspreken maar als puntje bij paaltje komt dan haken ze af of komen ze gewoon niet op een date opdagen. Beetje jammer. Maar toch zoek ik gewoon door naar een leuke buddy om een date mee te hebben. Lekker stappen of misschien samen sporten of gezellig uit eten.