Vrouw van 40 zoekt date

      Reacties uitgeschakeld voor Vrouw van 40 zoekt date

Hey mannen, het lijkt wel alsof alle gezellige mannen bij mij in de buurt al bezet zijn. Degene die nog vrijgezel zijn hebben daar zo een reden voor en het zijn dan vaak ook nog weer de mannen waar ik liever niet mee op date ga. Niet vanwege hun uiterlijk maak ik geen afspraak met ze, want uiterlijk¬†maakt me niet eens zo heel veel uit, maar meer vanwege hun gedrag dat ik niet op date ga met ze. Het zijn vaak opscheppers of mensen die denken dat ze alles beter weten. Als je mijn hart wil veroveren dan hoef je niet aan te komen met dikke spierbundels maar met een naturel look. Gewoon een date met een leuke eenvoudige man, geen macho of opschepper. Een man die van gezellige dingen doen houdt. Naar de bios, uit eten… Met zo’n man wil ik een afspraak.