Sex contakt met Karrieko

      Reacties uitgeschakeld voor Sex contakt met Karrieko

Karrieko, Vrouw, 55 uit Noord-Holland

 • Naam: Karrieko
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: gescheiden
 • Leeftijd: 55
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Normaal
 • Cupmaat: cup C
 • Uiterlijk: blank
 • Schaamhaar: Geschoren
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Opleiding: MBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Nee
 • Tattoo: Nee

Over mij:
De scheiding was geen pretje, ben blij dat de kinderen uit huis zijn en er zo de minste last van hadden. De kinderen kozen voor mij en begrepen de situatie toen ik vertelde waarom de scheiding in gang werd gezet. Ik ben weer single en een mooie man is meer dan zekerkom in mijn legastje.
 
Gratis inschrijven voor een Sex dating contact met Karrieko uit Noord-Holland