Sex contakt met Alyssa

      Reacties uitgeschakeld voor Sex contakt met Alyssa

Alyssa, Vrouw, 24 uit Groningen

 • Naam: Alyssa
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: relatie(niet samenwonend)
 • Leeftijd: 24
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Lengte: 160-165
 • Lichaamsbouw: Normaal
 • Cupmaat: cup D
 • Uiterlijk: blank
 • Schaamhaar: Kaal
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Opleiding: MBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Nee
 • Tattoo: Ja

Over mij:
Mijn borsten zijn niet echt en ik was voordat ik ze liet vergroten een verlegen meid met weinig eigen waarde. Nu voel ik mij trots en gelukkig en wil ik dit geluk met de hele wereld geven. Ook met vreemde kerels, want zekerke man geniet er niet van een paar stevige borsten om in te knijpen. Ik wil ze laten zien tijdens een heftig liefdesspel.
 
Gratis inschrijven voor een Sex contakt met Alyssa uit Groningen