Sex contact met ModeMarjan

      Reacties uitgeschakeld voor Sex contact met ModeMarjan

ModeMarjan, Vrouw, 43 uit Utrecht

 • Naam: ModeMarjan
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: Single
 • Leeftijd: 43
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Normaal
 • Cupmaat: cup A
 • Uiterlijk: blank
 • Schaamhaar: Geschoren
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Opleiding: HBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Nee
 • Tattoo: Nee

Over mij:
Mode ontwerpster ben ik van beroep, ik ontwerp gala jurken en bruidsjurken. Al mijn energie heb ik hierin gestopt, alleen merk ik dat ik steeds minder energie krijg. Ik kan de vinger er goed op leggen waarom ik minder energie krijg, dit is omdat ik een man mis. Het iedere avond in een leeg huis thuis komen, mijn verhalen niet kwijt kunnen, dat begint mij op te breken.
 
Gratis inschrijven voor een Neukafspraak met ModeMarjan uit Utrecht