Seksdating contact met lookieforu

      Reacties uitgeschakeld voor Seksdating contact met lookieforu

lookieforu, Vrouw, 23 uit Groningen

 • Naam: lookieforu
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: Single
 • Leeftijd: 23
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Normaal
 • Cupmaat: cup D
 • Uiterlijk: getint
 • Schaamhaar: Kaal
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Opleiding: MBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Ja
 • Tattoo: Nee

Over mij:
Ik ben momenteel single, en ready to mingle ;).. Ik heb gebrek aan gezelschap, aan lol en nog meer meer. Maar ik denk dat wij dat beter gewoon lekker samen kunnen bespreken. Als je denkt dat jij het zeker ziet zitten om mij eens op afspraak te nemen, dan hoor ik je graag.. Tot vlot? xx
 
Gratis inschrijven voor een Seksdating contact met lookieforu uit Groningen