Seksafspraak met DooNormaal

      Reacties uitgeschakeld voor Seksafspraak met DooNormaal

DooNormaal, Vrouw, 30 uit Friesland

 • Naam: DooNormaal
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: Single
 • Leeftijd: 30
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Slank
 • Cupmaat: cup A
 • Uiterlijk: blank
 • Schaamhaar: Geschoren
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Opleiding: MBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Nee
 • Tattoo: Nee

Over mij:
Ik ben een dood normale meid op het eerste gelaat alleen ik heb zeker ingenietd. Je moet de tijd nemen om mij te ondervinden kennen want ik geef mij niet gelijk bloot. Dit bedoel ik zozeker letterlijk als figuurlijk, en mooie man met een dosis lol en geduld dat zou ik heel graag hier willen vinden.
 
Gratis inschrijven voor een Seksdating contact met DooNormaal uit Friesland