Seksafspraak met dewihey

      Reacties uitgeschakeld voor Seksafspraak met dewihey

dewihey, Vrouw, 20 uit Friesland

 • Naam: dewihey
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: Single
 • Leeftijd: 20
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Normaal
 • Cupmaat: cup B
 • Uiterlijk: getint
 • Schaamhaar: Geschoren
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Opleiding: MBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Nee
 • Tattoo: Nee

Over mij:
Wow het is best zeker een stap om dit te doen hoor. Hoop alleen dat het een hoogtepunt gaar worden. En dan maar afwachten wat er aan mijn fiets blijft hangen. ik ben een eigenwijze miep, maar kan ook erg lief zijn hihi. Als zeg ik het zelf . ben jij ook zeker voor romantische avonden en zo ? en geniet je ook zeker van actie? Dan zitten wij zeker op een lijn denk ik?
 
Gratis inschrijven voor een Hotel Sex date met dewihey uit Friesland