Prive sex contakt met Schoonheid

      Reacties uitgeschakeld voor Prive sex contakt met Schoonheid

Schoonheid, Vrouw, 27 uit Noord-Holland

 • Naam: Schoonheid
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: Single
 • Leeftijd: 27
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Normaal
 • Cupmaat: cup D
 • Uiterlijk: blank
 • Schaamhaar: Kaal
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Opleiding: MBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Ja
 • Tattoo: Ja

Over mij:
Heel erg meer personen vinden dat ik te meer op mijn gelaat heb zitten. Al moet ik ze wijs maken dat het bijna van nature allemaal zo is. Heb niet heel erg meer nodig… ze zeggen zeker eens natural beauty is the best. Weet niet of je dat gezegde kent. Wat vind je zo van mij als je naar mijn image kijkt? heb je zoiets ik wil die lekkere chick zeker binnen halen!
 
Gratis inschrijven voor een Prive sex contakt met Schoonheid uit Noord-Holland