Paarden trainster Lieke 40 jaar uit Breendonk zoekt avontuurlijke man.

      Reacties uitgeschakeld voor Paarden trainster Lieke 40 jaar uit Breendonk zoekt avontuurlijke man.

Hey mannen, mijn naam is Lieke en ik woon in Breendonk (Antwerpen, België). Daar werk ik als paardentrainer en doe dit nu 8 jaar inmiddels. Ben van jongs af aan altijd al gefascineerd door paarden. Het opvoeden, het uiterlijk, ze trainen. Dat soort dingen. Enkel komen de paarden op de eerste plaats, dit ten nadele van mijn vrienden en familie. Ook gaat het ten kosten van mijn relatie. Maar ik ben er inmiddels wel achter dat familie en vrienden belangrijker zijn dan werk en dus moet ik een stapje terug doen om het wat rustiger aan te doen. Nu heb ik dus ook eindelijk tijd voor een echte relatie en wil daar ook helemaal voor gaan. Het liefst met een avontuurlijke man die in is voor een gezellig gesprek en ook net als ik van paarden houdt. Graag hoor ik iets van je!