Neukafspraak met Jacqie

      Reacties uitgeschakeld voor Neukafspraak met Jacqie

Jacqie, Vrouw, 29 uit Vlaams-brabant

 • Naam: Jacqie
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: gehuwd
 • Leeftijd: 29
 • Land: België
 • Provincie: Vlaams-brabant
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Mollig
 • Cupmaat: cup C
 • Uiterlijk: blank
 • Schaamhaar: Geschoren
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Opleiding: MBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Nee
 • Tattoo: Nee

Over mij:
Ik heb een man en mijn man is helaas na een ongeluk een kasplantje geworden. Ik kan hem zelf niet meer verzorgen en de pijn die dat doet is hevig. Mijn leven is gestopt en ik kan zo niet verder. Ik zoek hier iemand die mijn leven weer wat vrolijker kan maken en mij weer aan het lachen wil brengen.
 
Gratis inschrijven voor een Sex date met Jacqie uit Vlaams-brabant