meid van 34 zoekt leuke man om mee te praten en te lachen

      Reacties uitgeschakeld voor meid van 34 zoekt leuke man om mee te praten en te lachen

Even een korte toelichting over mij: Julialett: 34 lente`s jong, attent, tikje eigenwijs, ondernemend, trouw, vastberaden, gastvrij, reizen, spontaan, lief, ambitieus, uitdagend, kroeg/terras, latte macchiato, uitdagende baan, fijne vrienden en nu nog een leuke man ontmoeten om een eerste leuke date me te proberen. Daarom heb ik me ook op deze dating site ingeschreven. Ik ben zoek iemand waar ik lol mee kan hebben maar waar ik ook goed mee kan praten, over van alles en nog wat, van de meest onnozele dingen van het leven tot de serieuze dingen. Want mochten we uiteindelijk oud worden met elkaar dan zijn dat denk ik nog de enige dingen die we samen doen kunnen, praten en lachen. 🙂