Meid met dikke tieten zoekt sexafspraak omgeving Alkmaar

      Reacties uitgeschakeld voor Meid met dikke tieten zoekt sexafspraak omgeving Alkmaar

Hey daar, zit je te kijken naar mijn dikke tieten. Lekker he? Nou even iets vertellen over mijzelf. Ik ga regelmatig stappen, soms bij vrienden langs. Ga ook graag shoppen en dan koop ik geile lingerie, mijn lichaam kan dat hebben dus… 😛 Ik ben gek op jillz en corona maar hou niet van wijn. Soms ben ik ietwat bot of grof, denk niet altijd goed na bij wat ik zeg, niet dat ik dom ben maar soms maakt het me niet uit wie ik voor zijn hoofd stoot. Soms best lastig voor iemand die voor haar werk belangrijke telefoontjes aan moet nemen haha. Maar goed, ik ben niet op zoek naar een vaste vriend maar meer een sexbuddy ofzo. Een vaste vriend zou wel leuk zijn maar daar is vaak zo’n gezeik mee. Dan verwachten ze weer een lieve meid die alles voor ze doet maar dat ben ik dus echt niet. Mijn ideale vent komt bij me in bed, neukt me lekker hard en geil en gaat weer weg. Iets overdreven misschien maar dat geknuffel hoeft van mij niet hoor.