Lieve vrouw zoekt lieve man voor leuke dates

      Reacties uitgeschakeld voor Lieve vrouw zoekt lieve man voor leuke dates

U moet geen man zijn die erg dominant is, gewoon een lieve gezellige man die van gezelschap van een vrouw houdt en verder alle opties open houdt. Zelf hoor ik vaak dat ik veel te lief ben, het klopt wel hoor want ik heb veel over voor een ander en cijfer mezelf vaak weg. Ik ben een vrede bewaarder, ik hou niet van ruzie. Maar ik ben toch niet iemand die over zich heen laat lopen want ik durf best nee te zeggen. Ik ben eigenlijk gewoon iemand die het iedereen naar de zin wil maken en dat is toch niets verkeerds? Waar wel iets verkeerd aan is is dat ik alweer een tijdje single ben en dat begint te vervelen, ik zoek weer leuk gezelschap en waar dat verder toe leidt zien we wel als het klikt. X