Jolanda uit Arendonk wil online daten

      Reacties uitgeschakeld voor Jolanda uit Arendonk wil online daten

Hey allemaal, mijn naam is Jolanda een gezellige maar soms ook serieuze meid, wanneer het moet. Ben 23 jaar en kom uit Arendonk België. Ik werk voor een internet beveiligingsbedrijf en ben dus niet geheel onbekend met internet ;). Wel met online daten via internet. Waarom ik dit dan toch doe? Lekker nieuwe dingen proberen. Ik zoek een dwaze dollen jongen zoals ik maar die ook wel serieus kan zijn. Niet te veel aan zichzelf denken maar ook aan anderen. Genieten van uitgaan en lekker naar de bios gaan voor de nieuwste films. Ik ben dol op uit eten gaan tijdens een spannende date en alles vind ik lekker op vis en Mexicaans eten na. Ik hoop dat ik met dit verhaal jou interesse in mij heb weten te wekken en hoor ik snel van je voor een leuke date!