Blonde vrouw uit Helmond zoekt dates

      Reacties uitgeschakeld voor Blonde vrouw uit Helmond zoekt dates

Een poosje terug had ik me ook al op deze dating site ingeschreven maar omdat ik mijn email account niet meer heb kan ik niet meer inloggen hier dus heb ik even een nieuw profiel aangemaakt, dat leek me handiger. Ik had toen ook nog niets gevonden en had wel de hoop een interessante man te leren kennen maar ik had ook niet echt gezocht toen nog.. Ik zal deze keer actiever mijn best gaan doen en ook op berichten gaan reageren want anders wordt het natuurlijk nooit iets. Ik zoek een lieve betrouwbare man die houdt van uitdaging en niet snel het veld uit geslagen wordt. Charmant, grappig, romantisch, teder en een beetje muzikaal. Dan kunnen we wel eens een gezellig gesprek hebben dacht ik zo 😉