40 plus vrouw zoekt date friesland

      Reacties uitgeschakeld voor 40 plus vrouw zoekt date friesland

Hoi mannen, ik ben een ondeugende, spontane, hardwerkende, zelfverzekerde, extraverte en tikkeltje eigen wijze vrouw die zoekt naar een leuke date. Ik ben lang blond en heb stralende blauwe ogen, en ik hou van ontdekken en genieten. Ik mag graag mezelf zijn en vind dit ook erg belangrijk, daarom hou ik ook niet van fakers, mensen die zich anders voor doen dan ze zijn, van die scoorders. Ik ben niet direct op zoek naar een vaste relatie want ik ben erg gesteld op mijn huidige leven. Maar mocht er een super klik zijn dan zeg ik geen nee. De mooiste momenten kunnen zomaar onstaan. Ik ben ook bi-schierig en zou dit dan ook graag verder verkennen. Ik ben niet echt heel erg op zoek maar wil toch iets vinden, anders schrijf ik me niet in op deze sexdating site. Ik zoek dan een gezellige, humoristische, spannende, creatieve, passionele, zelfverzekerde en intelligente man die weet wat hij wil, wat te vertellen heeft, en dan wel een vrijgezelle versie!