30 plus vrouw zoekt …

      Reacties uitgeschakeld voor 30 plus vrouw zoekt …

Of deze dating site nou echt voor me gaat werken moet nog blijken, wacht het eerst met argusogen even af. Ik ben zelfbewust, vlot, modern, heb gevoel voor klasse en stijl. Ben verzorgd en lief. Ik zoek op deze contact site naar een stukje aandacht wat kan leiden tot meer. Maar ik ben nu een dag hier en wordt bestookt met berichtjes over seksuele fantasie├źn, daar zit ik dus niet op te wachten. Stuur een respect vol bericht of geen bericht. Ik hou van mooie, charmante, lange, zelfverzekerde mannen met donker haar. Een man die net dat ene beetje extra te bieden heeft wat kan leiden tot iets moois. Alleen reageren als je vrijgezel bent op zoek naar een stijlvolle date, van rond mijn leeftijd (38) bent en nog jong bent van lichaam en geest.